Bij het maken van een reservering gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden en bent u op de hoogte van de informatie.
  1. De reservering/kaartjes is/zijn voor eigen gebruik. Kaartjes mogen niet worden doorverkocht.
    Het bestuur houdt zich het recht voor om bij misbruik het lidmaatschap in te trekken en een boete in rekening te brengen van € 25,00.

  2. Voor elk evenement geldt dat er 1 introducé is toegestaan mits anders is aangegeven door de PV.

  3. Als de kaartjes voor een voorstelling of activiteit niet worden opgehaald dan zal achteraf de volledige prijs (zonder personeelskorting) in rekening worden gebracht.

  4. Schrijf je je in voor een activiteit met een sluitingsdatum dan is dit niet meer te annuleren na de sluitingsdatum. Is er geen sluitingsdatum bekent dan hanteren wij dat er 4 weken voor het evenement niet meer kan worden geannuleerd.

  5. Door middel van het inschrijven op een activiteit geef je ook toestemming om de kosten op je salaris te laten inhouden.

  6. Ben je vrijwilliger of gepensioneerd deelnemer dan verzoeken wij om het bedrag voor sluitingsdatum over te maken op rekening van de Parkhazen.

  7. Bij geen enkele activiteit is de personeelsvereniging verantwoordelijk of aansprakelijk te stellen voor verlies of diefstal van eigen bezittingen en/of persoonlijk letsel.

  8. De personeelsvereniging doet er alles aan om zaken geheel eerlijk te laten verlopen, wij verwachten van jullie hetzelfde. Alleen zo kunnen we doorgaan.